Sociale medier - marketing med reklamebureaut Løverne ApS
 

Der er over 2.34 milliarder brugere på de sociale medier.
Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå ud til dem.Sociale medier - #1 Skab overblik

Første skridt mod en stærk tilstedeværelse på de sociale medier er at danne sig et overblik. Hos Løverne tager vi udgangspunkt i din nuværende position, dine ønsker og formål med sociale medier, dit budget og dine generelle målsætninger. På den måde sikrer vi en løsning, der er tilpasset netop din virksomhed, og som garanterer succes. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende kig på din virksomhed, så vi kan vurdere din position og finde ud af, hvilke muligheder din virksomhed burde udnytte.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #3 Projektet tager fat

Ved tredje trin vil dine aktiviteter og tilstedeværelse på de sociale medier tage fat. Dine aktiviteter kan være annoncering, videoindslag, relevante konkurrencer mm., og de kan tilpasses dit nøjagtige budget. En stærk tilstedeværelse vil bl.a. resultere i en større opmærksomhed og synlighed i form af likes, shares og followers. Den vil også generere et stærkere engagement fra din kundegruppe og dermed et stærkere bånd mellem dig, din virksomhed og dine kunder.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #2 Markedsanalyse

Det næste skridt er at få lavet en dybdegående markedsanalyse. Her kigger vi bl.a. på din virksomheds position i forhold til konkurrenterne, på din målsætning og ikke mindst på din målgruppe. På baggrund af markedsanalysen vurderer vi, hvordan vi kan optimere netop din virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier, dine aktiviteter på dem og dit brug heraf.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #4 Optimering

Det sidste skridt handler om optimering. Hos Løverne fokuserer vi på, at du får mest muligt ud af din online tilstedeværelse. Vi kigger på effekterne af de sociale medier, og på den baggrund optimerer vi indsatsen. Det betyder ikke nødvendigvis en større økonomisk investering, men i stedet en tilpasning af aktiviteterne og annoncering, så du opnår de bedste resultater.

Se referencer Kontakt Løverne
 

Der er over 2.34 milliarder brugere på de sociale medier.
Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå ud til dem.


Sociale medier - #1 Skab overblik

Første skridt mod en stærk tilstedeværelse på de sociale medier er at danne sig et overblik. Hos Løverne tager vi udgangspunkt i din nuværende position, dine ønsker og formål med sociale medier, dit budget og dine generelle målsætninger. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende kig på din virksomhed, så vi kan vurdere din position og finde ud af, hvilke muligheder din virksomhed burde udnytte.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #2 Markedsanalyse

Det næste skridt i arbejdet med sociale medier er at få lavet en dybdegående markedsanalyse. Her kigger vi bl.a. på din virksomheds position i forhold til konkurrenterne, på din målsætning og ikke mindst på din målgruppe. På baggrund af markedsanalysen vurderer vi, hvordan vi kan optimere netop din virksomheds tilstedeværelse på og brug af sociale medier.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #3 Projektet tager fat

Ved tredje trin vil du opleve, at dine aktiviteter og tilstedeværelse på de sociale medier har taget fat. Dine aktiviteter kan f.eks. have bestået af annoncering, videoindslag, relevante konkurrencer og andre tiltag, og de kan tilpasses dit nøjagtige budget. Din stærke tilstedeværelse vil bl.a. resultere i en større opmærksomhed og synlighed, som du vil opleve i form af likes, shares og followers. Men den vil også generere et stærkere engagement og deltagelse fra ens målgruppe og dermed også et stærkere bånd mellem dig, din virksomhed og din målgruppe.

Se referencer Kontakt Løverne

Sociale medier - #4 Optimering

Det sidste skridt handler om optimering. Hos Løverne sætter vi fokus på, at du får mest muligt ud af din online tilstedeværelse. Vi kigger på alt tilgængeligt data vedrørende effekten af de sociale medier, og på den baggrund optimerer vi indsatsen. Det betyder ikke nødvendigvis en større økonomisk investering, men i stedet om tilpasse aktiviteterne og annoncering, så vi sammen opnår de bedste resultater.

Se referencer Kontakt Løverne
Kontakt Løverne

Gratis adgang til de første 100: Månedlige marketing tips med Løverne

Professionel rådgivning til at optimere din digitale markedsføring: Gode fif, når din hjemmeside er blevet langsom eller konverterer dårligt. Hjælp til at forstå annoncering på de sociale medier. Vejledning til at sikre en god placering på Google. Alt dette og meget mere - og helt gratis, hvis du er hurtig.

Mange tak for din tilmelding. Du får snart en mail fra os. Først når du bekræfter din tilmelding i denne mail, er din plads garanteret.