Få det meste ud af din virksomhed

Hos Løverne tilbyder vi den komplette pakke og fulde løsning. Det betyder, at du ikke bare får den nødvendige hjælp for at skabe vækst i din virksomhed, til at udvikle et produkt eller koncept eller til grafisk arbejde. Du får også kontakt til de rigtige forbindelser og den nødvendige forretningsrådgivning. For at kunne tilbyde dig den bedst mulige service arbejder vi sammen med en række samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig og din virksomhed inden for de fagområder, hvor vi ikke har den nødvendige erfaring eller de påkrævede rettigheder.

Vores samarbejdspartnere er en frivillig ekstra tjeneste, som du kan vælge at tage del i, hvis du har lyst og mener, den er gavnlig for dig og din virksomhed. Det vil sige, at du altså ikke skal arbejde sammen med vores partnere eller vælge netop vores bud på den bedste advokatbistand eller det bedste webhotel. Løverne hæfter ikke for det arbejde vores samarbejdspartnere står for, ligesom, at vores samarbejdspartnere ikke hæfter for det arbejde vi laver.


Webhotel fra Unoeuro

Løverne samarbejder med UnoEuro om kvalitetsrige webhoteller, fordi vi synes, de leverer Danmarks absolut bedste webhoteller til prisen. Vi har selv alle vores egne webhoteller ved UnoEuro, og de mange kunder, vi har sendt deres vej, taler godt om samarbejdet. UnoEuro kan hjælpe dig med webhoteller til både store og små virksomheder, og de står klar til at hjælpe dig uanset, om du skal opstarte en blog eller en virksomhedsside.


Pakkelabels integration

Hos Løverne fokuserer vi konstant på at gøre det nemmere for dig at drive webshop. Derfor arbejder vi sammen med Pakkelabels, som er en af Danmarks mest smarte moduler til håndtering af fragt og forsendelse. Med vores opsætning af deres integration på din webshop får du muligheden for nemt at købe, følge og oprette pakkelabels med enkelte klik. På den måde slipper du for ekstra arbejde og bøvl med at manuelt at skulle indtaste kundeinformation. Gennem Pakkelabels kan du også nemt oprette en standard fragtaftale eller tilkoble din nuværende. Pakkelabels virker med Bring, Danske Fragtmænd, DAO, DHL, GLS og PostNord.


Ditselskab

Hos Løverne har vi valgt at arbejde sammen med Ditselskab, da vores erfaring fortæller os, at de leverer Danmarks bedste advokatbistand til erhverv. Ditselskab har i sin tid selv stået for stiftelsen af Løverne ApS, og vi har fået fantastisk feedback fra de virksomheder, vi har sendt deres vej. Ditselskab kan hjælpe dig med en række juridiske erhvervsmål og specialiserer sig i stiftelse af selskaber.

 
Kontakt Løverne