Mere end 8 år med tilfredse kunder.
Det må man gerne være lidt stolt af.

Jeg er SÅ taknemmelig for at mine veje har krydset Emils. Han er UALMINDELIG dygtig og engageret. Jeg føler mig ALTID vigtigst og prioriteret – en ting jeg savnede ved samarbejde med de større bureauer. Emil er 2 skridt foran og tænker ofte for mig inden jeg overhovedet har nået at overveje – så jeg sparer både TID og PENGE på min markedsføring nu. Det er GULD værd. Fem stjerner er nærmest ikke nok – Emil sprænger rammerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det har været en fornøjelse at arbejde med Løverne. Emil har været enormt professionel, dygtig og hurtig hele vejen igennem vores samarbejde. Han arbejder målrettet og gør aldrig noget halvt – der bliver leveret som aftalt og altid med gode resultater. Han har desuden været god til at vejlede og hjælpe os, når vi har haft brug for det, og taget sig tid til at forklare os de ting, som for os virkede forvirrende og svære.

Emil er både dygtig og meget behagelig at snakke med. Jeg kan varmt anbefale Løverne!

Topkarakter til Løverne. Vi er meget glade for vores samarbejde med Emil i forbindelse med udvikling af detitalienskekøkken.dk. Emil er meget professionel og superskarp. Han yder en fantastisk service, er yderst kompetent, ærlig og hjælpsom. Han lytter, er god til at sætte sig ind i vores virksomhed og kommer med en masse brugbare og gode råd. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde og kan varmt anbefale Emil og Løverne.

En stabil samarbejdspartner. Vi har i skrivende stund været tilfredse kunder hos Løverne i 1 år. Der ydes altid en kompetent og venlig service. Og så er der er styr på tingene, opgaverne afleveres til tiden og markedsføringen giver afkast.

Emil (og Løverne) leverer – HVER gang!

Som en der selv arbejder inden for online markedsføring, har jeg mødt utroligt mange personer og firmaer i denne branche, men ingen, der kommer i nærheden af Emil. Han er ovenud professionel, yderst kompetent, ekstremt effektiv, iderig, åben, lyttende, ærlig og meget, meget fair.

Vi har efterhånden arbejdet sammen om en del projekter. Jeg har været mere end tilfreds hver gang, og jeg er ikke i tvivl om at han er den første – og eneste – jeg går til, når det næste projekt opstår.

Jeg tvivler ikke et sekund med at anbefale Emil til alle, der måtte have brug for hans ydelser.

I am very grateful for everything Emil has been doing for us in The Protein Kitchen.

His professionalism, his knowledge and level of execution is exceptional. His way of being extremely visionary on behalf of The Protein Kitchen makes us feel, like he is part of the company. Løverne possess a high level of knowledge and experience that has been priceless to us.

Thank you for being such a pleasure to work with!

Høj ekspertise og godt, fleksibelt samarbejde.

Jeg vil varmt anbefale et samarbejde med Løverne til alle, der har brug for at arbejde med online tilstedeværelse – om det så handler om nyhedsbreve, FB annoncering, webshop-salg og/eller indhold. Man er i meget trygge hænder hos Løverne, der altid rådgiver med høj ekspertise, præcision, markedsforståelse og dedikation.

Vi har været så heldige her hos os i Vegetude at få anbefalet Løverne med Emil ved roret.

Emil er enhver virksomheds drøm! Han er hurtig, målrettet, dygtig, vidende og rar. – Og så formår han at være to skridt foran i alt. Vi kan på det kraftigste anbefale Løverne. Det vil du med garanti ikke fortryde!

Rådgivning fra øverste hylde.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Emil og Thomas fra Løverne og kan på det varmeste anbefale dem. Det er et af den slags samarbejder man ved fra starten kommer til at holde i mange år fremover.

Her får du sparring og indsigter, der bygger på erfaring, dyb viden og en lyst til at løse enhver udfordring, man præsenterer.

Emil – den suveræne Løve – har med professionalisme, kompentence og effektivitet løftet virksomhedens salgstal. Bla har vores webshop fået en super optimering og lækker makeover, som meget bedre matcher vores segment. Derudover har nye og spændende marketingsstrategier høstet skønne salgstal.

Det er med ro i hjertet, når vi overlader projekter til Emil! Du kan være 100% sikker på, at han udfører arbejdet til allerhøjeste karakter!

Den kære Løve har vist at være helt uundværlig, og vi håber han bliver ved os i lang tid endnu 💚.

Det er et klart YES herfra! Varmeste anbefalinger.

Det er super godt at arbejde sammen med Emil, der lever op til firmanavnet – der er masser af energi, og tingene bliver gjort.

Jeg har oplevet rigtig god rådgivning i forhold til, hvad jeg skulle tilbyde mine kunder, og de konkrete resultater taler for sig selv.

Jeg kan godt lide, når et stykke arbejde bliver gjort grundigt, dvs. at fundamentet er i orden, og sådan er det her.

Jeg kan varmt anbefale Løverne, hvis du skal have udvidet potentialet for din virksomhed. Professionelle og dygtige mennesker, der kan analyserer, og åbne helt nye døre for din forretning!

FANTASTISK! Altid super kvalitetsarbejde fra Emil. Fleksibel på alle fronter, troværdig og virkelig behagelig at arbejde sammen med. 1000 stjerner herfra!!

Meget tilfreds med det arbejde Emil og hans kollegaer udfører.