Vi har samlet alt under ét tag, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Over de sidste 8 år, har vi hos Løverne haft fornøjelsen af at hjælpe en lang række virksomheder med at udvikle deres forretning. Vi har været en del af prisvindende marketing og design cases, vi har været medfinalister i årets abonnement, vi har produceret Danmarks førende podcast om Champagne, vi har været med til at opbygge nogle af Danmarks største brands og vi har arbejdet tæt sammen med alt lige fra Disney til NRGi. 

I dag har vi ét fokus: at hjælpe abonnementer og medlemskaber med at drive en smartere og sundere forretning. Vi hjælper med praktik og administration, så I kan blive frigjort og hermed spare tid og penge ved at fokusere på det, som I er allerbedst til. 

Vores koncept er simpelt og yderst fleksibelt. I kan frit vælge de ydelser, som passer til jeres behov – og I kan altid vælge til eller fra.

Vi kan hjælpe med:

  • Lager & Logistik
  • Kundeservice & Administration
  • IT, Udvikling & Web
  • Branding & Markedsføring
  • Grafik & Tryksager
  • Jura & Regnskab

Fælles for alle vores ydelser er at vi tager ansvar og altid gør vores arbejde ordentligt.

Vi lever af langvarige samarbejde og tager kun få, nøje udvalgte samarbejdspartnere ind, da det er afgørende for vores forretning, at vi lærer alt der er at vide om jeres virksomhed, så vi kan yde en personlig og nærværende service, der gør en reel forskel. 

Vores koncept er skræddersyet til abonnementer og medlemskaber, der vægter god kundeservice og personlige kunderejser højt. Vi er nemlig gode til alt det ekstra – det søde lille kort i pakken. Den personlige kundeservice, der bliver husket. Den differentierede kunderejse, der er tilpasset det enkelte behov. Og det gør en forskel.