Grafisk arbejde - professionelt logo, bannere, annoncer og reklamer

Vi gør det nemt at få lavet
enestående grafisk arbejde

 
Guide til at lave logoGrafisk arbejde logo fremstilling
 

Konceptudvikling


Det første skridt til et smukt stykke grafisk arbejde er konceptudvikling. Som en del af, at få udviklet grafisk arbejde hos Løverne tilbyder vi gratis ekspert rådgivning og konceptudvikling. Her lytter vi til dine krav samtidigt med, at vi byder ind med vores ekspertise og holdning. Målet er, at fremstille et stykke grafisk arbejde som ikke bare fungerer inden for de rammer i ønsker det skal kunne, men også er flot og historiefortællende. Lad os fortælle din virksomheds historie.


Grafisk fremstilling


Det andet skridt er den grafiske fremstilling. Her starter vi med, at skitsere det grafiske arbejde. Skitsen bygger på den information du har givet os og den konceptudvikling vi i samarbejde har taget del i. Efter skitseringen viser vi dig kort grafikken, så vi er sikre på at vi går i den ønskede retning. Hvis der er nogle misforståelser eller rettelser, så fortsætter vi indtil vi er enige. Efterfølgende gøres grafikken færdig til endelig præsentation.


Feedback


Den tredje fase er, at præsentere det grafiske arbejde for dig. Her vil du få en mulighed for, at komme med rettelser og feedback. Vi afleverer ikke et stykke arbejde uden, at du er tilfreds og vil altid gøre vores for, at overgå dine forventninger. Dit grafiske arbejde leveres som aftalt og kommer oftest i flere forskellige formater, farver og filtyper, så du kan bruge det til mange forskellige formål. Vi leverer altid inden for 48 timer.

Kontakt Løverne

Gratis adgang til de første 100: Månedlige marketing tips med Løverne

Professionel rådgivning til at optimere din digitale markedsføring: Gode fif, når din hjemmeside er blevet langsom eller konverterer dårligt. Hjælp til at forstå annoncering på de sociale medier. Vejledning til at sikre en god placering på Google. Alt dette og meget mere - og helt gratis, hvis du er hurtig.

Mange tak for din tilmelding. Du får snart en mail fra os. Først når du bekræfter din tilmelding i denne mail, er din plads garanteret.