Email marketing som er datadrevet og resultatsorienteret - Løverne
[bookly-form staff_member_id="5" hide="categories,services,staff_members,date,week_days,time_range"]

Email marketing er den bedste form for gratis annoncering

Dine kunder er allerede online, og når din virksomhed også tager skridtet ind i den digitale verden, vil du med fordel kunne udnytte dets mange muligheder for at interagere med dine kunder. E-mail marketing er et af de mest effektive redskaber til at genere yderligere salg og styrke relationen til dine eksisterende kunder. Det bedste af det hele? Når alt er oppe og køre, så koster det absolut ingenting.

I takt med den digitale verdens vækst er interessen og nysgerrigheden hos menneskets vokset – og det gælder også interessen til din virksomhed. Forbrugere ønsker i høj grad at komme med bag kulissen og få et bedre kendskab til virksomheden. Den digitale verdens sover aldrig, og med redskaber såsom livestreaming og livchatting forventer kunderne altid at blive opdateret. E-mail marketing er et fantastisk redskab til at vedligeholde forbindelsen til dine kunder og komme med opdateringer.

Der kan gå langt imellem kundens besøg til din fysiske butik, og her er e-mail marketing et perfekt redskab til at nå ud til kunderne. Du kan bl.a. gøre opmærksom på kampagner, tilbud og arrangementer, komme med relevante nyheder og opdateringer om virksomheden og markedet, og dermed forstærke din tilstedeværelse i dine kunders hukommelse. På den måde sikrer du, at din butik ikke bliver væk i høstakken af muligheder.

Hos Løverne har vi mange års erfaring med effektiv e-mail marketing. Vi er et datadrevet, kreativt reklamebureau, og vi bygger vores arbejde på statistisk materiale og analyser. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle en løsning, der passer netop dine behov. Vi er til rådighed igennem hele processen og kan hjælpe dig med alle skridt på vejen. Det gælder både, hvis du endnu ikke har en digital platform til indsamling af mails, mangler et program til at holde styr på dine kunder, eller mangler hjælp til at fange interessen af dine kunder – vi er altid klar til at hjælpe.

I takt med udviklingen af den digitale verden, har e-mail marketing især oplevet en stærk vækst de seneste år, da en stor effektivisering af konceptet har fundet sted. Bl.a. kan man let administrere sit nyhedsbrev, og diverse programmer gør det nemt at tilmelde sig, håndtere modtagere, sortere dem samt at se, hvordan modtagerne reagerer på nyhedsbrevene. På den måde sparer du tid og penge, og du sikrer dig, at dine nyhedsbreve bliver taget godt imod og skaber fremtidige salg.

Effektiv annoncering

Læs dette indlæg for at lære hvordan du optimerer din annoncering.

Læs indlægget

Markedsføringsstrategier

Læs dette indlæg for at lære om markedsføringsstrategier der virker.

Læs indlægget

Facebook markedsføring

Læs dette indlæg for at effektivisere din Facebook markedsføring.

Læs indlægget
Kontakt Løverne

Gratis adgang til de første 100: Månedlige marketing tips med Løverne

Professionel rådgivning til at optimere din digitale markedsføring: Gode fif, når din hjemmeside er blevet langsom eller konverterer dårligt. Hjælp til at forstå annoncering på de sociale medier. Vejledning til at sikre en god placering på Google. Alt dette og meget mere - og helt gratis, hvis du er hurtig.

Mange tak for din tilmelding. Du får snart en mail fra os. Først når du bekræfter din tilmelding i denne mail, er din plads garanteret.